Το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετείχε στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα»

ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ»

Το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετείχε στην επιτυχημένη έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στην αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» η ποτοποιία Ούζο Βαρβαγιάννη με τη συμμετοχή των τεσσάρων εξαιρετικών αποσταγμάτων της: του Πράσινου, του Μπλε, του Εύζωνα και της Αφροδίτης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη γκάμα των πλούσιων αρωμάτων και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις των τεσσάρων ετικετών του Ούζου Βαρβαγιάννη ανακαλύπτοντας την ιστορία και τα «μυστικά» της παραγωγής του.

Παράλληλα, η έκθεση αποτέλεσε ευκαιρία για συζητήσεις και σύναψη νέων συνεργασιών με στόχο η εταιρεία να βρεθεί σε ακόμα περισσότερα σημεία σε όλη την Αττική, ανταποκρινομένη αποτελεσματικά στη ζήτηση και προτίμηση του αθηναϊκού κοινού. Η διοργάνωση αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις των αποσταγμάτων να απολαύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αλλά και να ανακαλύψουν την διαφορετική ταυτότητα κάθε αποστάγματος Ούζου Βαρβαγιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» συγκέντρωσε κορυφαίους εκθέτες αποσταγματοποιούς αναδεικνύοντας την αξία και την υψηλή ποιότητα του επώνυμου ελληνικού αποστάγματος. Επιπλέον, προσέφερε παράλληλες εκδηλώσεις και masterclasses γύρω από τον κλάδο των αλκοολούχων ποτών και των ελληνικών αποσταγμάτων.

Η εταιρεία συμμετέχει σε κλαδικές εκθέσεις που αναδεικνύουν την ελληνική παράδοση, την κουλτούρα και τις αξίες του ελληνικού αποστάγματος, πρεσβευτή των οποίων αποτελεί για περισσότερα από 160 χρόνια το Ούζο Βαρβαγιάννη.